Форма за резервация
вашето име:
телефон:
дата на пристигане:
дата на заминаване:
час на пристигане:
лица над 12 г.:
лица до 12 г.:
комплекс:
апартамент:
плащане:
допълнителна информация:
AntiSPAM:
 
Времето в Банско
Добавена на: 07-11-2011, 18:09:52

След лятното затишие Банско отново възвръща сили за поредния силен зимен сезон. Стотици българи избират ски курорта за да прекарат почивните си дни.

Янка Рахова, член на Съюза на туристическия бизнес в Банско сподели, че тази година се забелязва едно много добро оживление в града и за щастие и радост масово туристите са наши сънародници.

Повечето хотелиери в зимната балканска столица са на мнение, че проблемите със задгранични почивки повлияват положително на мнението и интереса към родните ни курорти.

За новия зимен сезон и хотелиери, и туристи все по-малко използват услугите на туроператори. Покрай скандала с туристите на „Алма Тур” хората, особено не добре информираните скиори и туристи са на мнение, че самостоятелно организираната почивка е най-сигурна.

Масово хотелиерите в Банско се подготвят за предстоящите снежни зимни дни през сезон 2011-2012. Те са категорични, че тази зима ще са по-стриктни и прецизни в избора си на туроператори партньори.

Tags: Трескава, работа, тече, ски, курорта, Банско
Добави в Svejo

Преглед на новините от Банско и района на курорта подредени по актуалност.

«Виж всички»
Наши партньори
Последни новини
Днес настъпва астрономическата пролет!
Днес настъпва астрономическата пролет в Северното полукълбо - точно в 18:57 часа тази вечер. През 2014 година астрономическата пролет ще ни посети на 2 ...
От 30.11.2013 Банско пуска кабинковия лифт
Банско пуска в действие кабинковия лифт от 30.11.2013 - няколко дни преди официалното откриване на сезона в планинския курорт. Този зимен сезон цените ...