Форма за резервация
вашето име:
телефон:
дата на пристигане:
дата на заминаване:
час на пристигане:
лица над 12 г.:
лица до 12 г.:
комплекс:
апартамент:
плащане:
допълнителна информация:
AntiSPAM:
 
Времето в Банско
Добавена на: 17-10-2011, 13:39:20
Вчера, на 16.10.2011 в град Банско, се проведе кастинг за набиране на статисти в новата филмова суперпродукция - "Непобедимите 2". Въпреки ниските температури, изявилите желание за участие се наредиха търпеливо на опашка пред Общината на курортния град.
Повечето споделяха, че са тук заради тръпката да се снимат с големите звезди, а именно Силвестър Сталоун, Арнолд Шварценегер и Брус Уилис. Имаше желаещи за статисти дошли от Плевен, Пловдив и Бургас. Не липсваха и чужденци, явиха се руснаци и англичани, готови да се снимат в подножието на планина Пирин.
Снимките на филма ще се проведат на 26 и на 27 октомври в старинния квартал на балканската зимна столица. Работният ден на статистите ще бъде 12 часа, през които ще получат един час обедна почивка, закуска, както и топъл обяд плюс кафе и чай.
От статистите се изисква висока дисциплина, да не правят контакт с актьорите и да не ги снимат с телефони или фотоапарати. От всички участващи ще бъдат подбрани около 100 – 120 човека.
Tags: Непобедимите, Банско!
Добави в Svejo

Преглед на новините от Банско и района на курорта подредени по актуалност.

«Виж всички»
Наши партньори
Последни новини
Днес настъпва астрономическата пролет!
Днес настъпва астрономическата пролет в Северното полукълбо - точно в 18:57 часа тази вечер. През 2014 година астрономическата пролет ще ни посети на 2 ...
От 30.11.2013 Банско пуска кабинковия лифт
Банско пуска в действие кабинковия лифт от 30.11.2013 - няколко дни преди официалното откриване на сезона в планинския курорт. Този зимен сезон цените ...