Форма за резервация
вашето име:
телефон:
дата на пристигане:
дата на заминаване:
час на пристигане:
лица над 12 г.:
лица до 12 г.:
комплекс:
апартамент:
плащане:
допълнителна информация:
AntiSPAM:
 
Времето в Банско
Добавена на: 30-10-2011, 17:16:15
Според  „Пост Офис Травел Мъни” България е на първо място в класацията за държави с най-евтини зимни ски курорти в Европа. Банско е без конкуренция в напредварата за ниски цени на общите разходи, измествайки небезизвестния Аринсал в Андора. Цените за ски оборудване, обучение, лифтове, напитки и вечеря за двама в двете дестинации са намалели с 5% спрямо миналогодишния зимен сезон.

В изследването са включени общо 10 страни, от които 8 са в Европа и 2 са в Северна Америка, където цените са най-високи.

Като най-скъпа дестинация в Европа е определен Аделбоден в Швейцария, където разходите за допълнителни ски услуги варират около 750 Евро на ден, което е с 26% по-скъпо от предходната зима.

Изглежда разходите на потребителите ще са решаващ фактор за избора на подходящ ски курорт тази година, коментират от „Пост Офис Травел Мъни”.  Ето защо се очаква силен зимен сезон в България и най-вече в Банско.

Tags: България, номер, този, зимен, сезон, 2011-2012!
Добави в Svejo

Преглед на новините от Банско и района на курорта подредени по актуалност.

«Виж всички»
Наши партньори
Последни новини
Днес настъпва астрономическата пролет!
Днес настъпва астрономическата пролет в Северното полукълбо - точно в 18:57 часа тази вечер. През 2014 година астрономическата пролет ще ни посети на 2 ...
От 30.11.2013 Банско пуска кабинковия лифт
Банско пуска в действие кабинковия лифт от 30.11.2013 - няколко дни преди официалното откриване на сезона в планинския курорт. Този зимен сезон цените ...