Форма за резервация
вашето име:
телефон:
дата на пристигане:
дата на заминаване:
час на пристигане:
лица над 12 г.:
лица до 12 г.:
комплекс:
апартамент:
плащане:
допълнителна информация:
AntiSPAM:
 
Времето в Банско
Добавена на: 07-11-2011, 17:16:49

Скиорите, които посещават ски пистите на Банско и Пирин планина ще бъдат улеснени с Дежурна каса на началната станция на кабинковия лифт. Тя ще работи от четвъртък до събота – до 23:00 часа.

Туристи и запалени скиори могат да презаредят ски картите си закупени от зимния курорт  на сайт: www.skipoint.info. Късметлийте закупили цялосезонна карта ще са привилигировани да ползват т. нар. „Бърз коридор”, което ще спести чакането на опашка.

За да се предотврати образуването на километрични опашки концесионерът „Юлен” АД осигурява за скиори и сноубордисти превоз с десет безплатни автобуса. Единственото условие турист на зимната балканска столица да ползва транспорт до Банско-Бъндеришка поляна е да са закупили предварително ски карта.
Tags: Банско, ще, разполага, Дежурна, Каса
Добави в Svejo

Преглед на новините от Банско и района на курорта подредени по актуалност.

«Виж всички»
Наши партньори
Последни новини
Днес настъпва астрономическата пролет!
Днес настъпва астрономическата пролет в Северното полукълбо - точно в 18:57 часа тази вечер. През 2014 година астрономическата пролет ще ни посети на 2 ...
От 30.11.2013 Банско пуска кабинковия лифт
Банско пуска в действие кабинковия лифт от 30.11.2013 - няколко дни преди официалното откриване на сезона в планинския курорт. Този зимен сезон цените ...