Форма за резервация
вашето име:
телефон:
дата на пристигане:
дата на заминаване:
час на пристигане:
лица над 12 г.:
лица до 12 г.:
комплекс:
апартамент:
плащане:
допълнителна информация:
AntiSPAM:
 
Времето в Банско
Добавена на: 28-10-2012, 10:59:16
bansko low cost resortБългарският ски курорт Банско ще бъде най-евтин в Европа за британците през предстоящия зимен сезон, съобщава сайтът Cheapflights.co.uk.

Едноседмична ски ваканция, включваща наемане на ски учител и уроци, ще излезе на жителите на Острова 252 паунда, посочва изданието.

Търсенето на ски ваканции от британците бавно намалява в последните години, тъй като високите цени за една седмица каране по склоновете на планините отблъскват туристите.

Високият курс на паунда в Европа обаче ще направи зимната ваканция по-евтина тази година.

Данните показват, че британците, които изберат да прекарат ски ваканцията си в страни от еврозоната, ще получат с 6.6% повече за парите си, докато тези, които се насочат към България, ще имат увеличение със 7.5% на сумата в български лева, която могат да получат, спрямо същия период на миналата година.

Най-скъпият зимен курорт в Европа ще бъде Нендаз в Швейцария, където ваканцията ще струва средно 476 паунда.

Курортът Кранска гора в Словения предлага най-доброто качество в страните от еврозоната, следван от Елмау в Австрия и Ливино в Италия.

Tags: Банско, най-достъпният, зимен, курорт, за, британците
Добави в Svejo

Преглед на новините от Банско и района на курорта подредени по актуалност.

«Виж всички»
Наши партньори
Последни новини
Днес настъпва астрономическата пролет!
Днес настъпва астрономическата пролет в Северното полукълбо - точно в 18:57 часа тази вечер. През 2014 година астрономическата пролет ще ни посети на 2 ...
От 30.11.2013 Банско пуска кабинковия лифт
Банско пуска в действие кабинковия лифт от 30.11.2013 - няколко дни преди официалното откриване на сезона в планинския курорт. Този зимен сезон цените ...